Vers vlees

Budgetslager biedt een zeer uiteenlopend aanbod aan van producten. Deze producten zijn zowel standaardproducten als specialiteiten die gegroeid zijn uit de creatieve inspiratie van onze medewerkers. Zowel het management van Budgetslager als de district- en filiaalverantwoordelijken zijn immers zeer ervaren en bezoeken op regelmatige basis gespecialiseerde beurzen om zo het marktaanbod van dichtbij te kunnen opvolgen.

Rund

Ons rundsvlees is van Belgische oorsprong, afkomstig van geselecteerde jonge stieren van het wit-blauw ras en geleverd door streng geselecteerde leveranciers.

Assortiment:

Tournedos — Rumsteak — Dunne lende — Ossehaas / Filet pure — Côte a l'os — Rosbief dikbil 1ste keus — Gepelde biefstuk 1ste keus - Steak Budget — Zenuwstuk — Rundstoofvlees — Soepvlees platrib — Rundsschenkel — Ossestaart — Americain natuur — Rundertong — Rundslever

Weetjes over dunne lende

De dunne lende is het onderste deel van de rug van het rund. Dit magere stuk vlees is heerlijk zacht en smaakvol. Het kleine vetrandje geeft het vlees een heel eigen en herkenbare smaak. Als je niet van vet houdt, snij je het randje best pas weg na het bakken.

Lees meer

Varken

Ons varkensvlees is van Belgische oorsprong.

Assortiment:

Filetkotelet — Spieringkotelet — Varkensfiletgebraad — Hespengebraad — Schoudergebraad — Spiering Gebraad zonder been — Varkensstoofvlees — Ongezouten hespenspek — Ongezouten spek — Hammetje — Varkenshaasje klein of groot — Varkenslapje — Varkensmignonette — Stoofrib — Soeprib — Verse spare rib

Kalf

Ons kalfsvlees is van Belgische oorsprong.

Assortiment:

Kalfsgebraad & -lapje — Kalfskotelet — Kalfsfiletpur — Kalfsstoofvlees — Kalfsstoofvlees met been — Kalfsschenkel — Kalfs Tournedos

Lam

Ons lamsvlees is afkomstig van Nieuw-Zeeland.

Assortiment:

Lamskotelet — Gemarineerde lamskotelet — Lamsbout Diepgevroren

Paard

Ons paardenvlees is afkomstig van Argentinië.

Assortiment:

Paardenbiefstuk — Paardenrumsteak

Gevogelte

Ons gevogelte is van Belgische oorsprong.

Assortiment:

Kip: Kip krokant — Kipzigeunerschnitzel — Kippensteak — Koninginnehapje — Gevulde kipfilet champignon — Gevulde kipfilet kaas/ham — Braadkip — Kippenbil — Kippenborst — Boutje — Gemarineerd boutje — Kipfilet extra — Gemarineerde kipkotelet — Kippenvleugels — Gemarineerde kippenvleugels — Gemarineerde kipfilet — Gemarineerde kippenborst — Gemarineerde kippenbil — Soepkip

Kalkoen: Kalkoenschnitzel — Gemarineerde kalkoensteak — Kalkoen Tournedos — Kalkoenfilet — Kalkoen — Kalkoenbouten — Kalkoen Drumsticks — Kalkoenlapje — Kalkoenrollade

Kip is gezond

Kip wordt niet voor niks het “meest veelzijdige stukje vlees” genoemd. Je kunt kip namelijk bakken, wokken, braden, grillen, barbecueën, koken, stomen, stoven en roken. Kip kan bovendien met de meest uiteenlopende ingrediënten worden gecombineerd.

Lees meer

Registreer op onze nieuwsbrief

Registreer

Bekijk ons
volledig
assortiment

Bekijk